Afspraak maken? Bel 076 5963131 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Implantaat

Als er tanden of kiezen verloren zijn gegaan, kan het wenselijk zijn om die te vervangen. Een van de oplossingen is het plaatsen van een of meerdere implantaten in het kaakbot waarop een kroon of een brug wordt vastgemaakt. Implantaten bieden dan ook een prima mogelijkheid om de kauwfunctie en de esthetiek van het gebit te herstellen.

Ook is het mogelijk om op een aantal implantaten een kunstgebit vast te maken ('klikprothese'). Het klikgebit is ontwikkeld voor kaken die dusdanig zijn geslonken, dat er geen goede houvast meer is te krijgen voor een normaal kunstgebit, waarbij u wel het comfort behoudt van een vastzittend kunstgebit. Een klikgebit is een kunstgebit dat een extra verankering door middel van implantaten heeft, doorgaans zijn dit er twee of vier.

Meteen door!

De ontwikkelingen in de implantologie hebben niet alleen tot betere resultaten geleid, maar ook tot meer comfort. Als er een voortand vervangen moet worden door een implantaat kan in veel gevallen het implantaat direct geplaatst worden, voorzien van een tijdelijke kroon. Dit betekent geen tijdelijke prothese en direct een mooie tand. Klik hier voor meer informatie.

Tandartspraktijk Roele

Volg ons

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
08.30 - 12.00 uur &
13.00 - 17.15 uur

Vrijdag:
08.30 - 12.30 uur
Behandelingen volgens afspraak.

Locatie Tandarts Roele

Gommersstraat 110
4891 AS Rijsbergen
Tel. 076 5963131

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.