Afspraak maken? Bel 076 5963131 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Home
  • Praktijk
  • Nieuwste ontwikkelingen

Nieuwste ontwikkelingen

In Tandartspraktijk Roele werken wij met de modernste apparatuur. Daarnaast gebruiken wij in onze behandelmethodes de nieuwste tandheelkundige technieken en volgen we recente ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde op de voet.  Investering in kennis en innovatie van behandelmethodes vinden wij zeer belangrijk. Op deze manier proberen wij onze patiënten de best mogelijke behandeling te geven. 

We maken gebruik van een OPG röntgenapparaat daarmee wordt een overzichtsfoto gemaakt om in een keer een overzicht te krijgen van alle tanden en kiezen in de boven- en onderkaak. Zo een foto kan nuttig zijn als de  tandarts wil weten of er zich ontstekingen aan de wortelpunten bevinden.

Met de operatiemicroscoop krijg de tandarts tijdens een (wortelkanaal)behandeling een beter zicht op het werkgebit. Nauwe of verkalkte kanalen zijn voor het blote oog namelijk niet goed zichtbaar. Met behulp van de microscoop kan de tandarts deze gebieden goed opsporen en ontdoen van alle bacteriën. 

Ook benutten we met een intraorale videocamera de mogelijkheden om vanuit een andere perspectief het gebit te bekijken. Door het beeld te projecteren op een scherm en te documenteren is het duidelijk voor de patiënt  hoe en waarom een behandeling plaats vindt.

Tandartspraktijk Roele

Volg ons

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
08.30 - 12.00 uur &
13.00 - 17.15 uur

Vrijdag:
08.30 - 12.30 uur
Behandelingen volgens afspraak.

Locatie Tandarts Roele

Gommersstraat 110
4891 AS Rijsbergen
Tel. 076 5963131

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.